Zo kun je het langer volhouden in de slaapkamer

Als je aan het stereotype beeld denkt van een stoere man dan komen er al snel beelden van brede schouders, een goede schoenen en een grote mond naar voren.

Soms denken mannen dat vrouwen graag willen dat mannen zo zijn of er zo uitzien. Alhoewel er zeker een bepaald type vrouw is die daar toe is aangetrokken, willen zeker niet alle vrouwen dit.

Mannen kunnen soms nog wel eens wat problemen met het zelfvertrouwen krijgen als ze aan een bepaald beeld willen voldoen van wat ze eigenlijk helemaal niet zijn. Een ander probleem waar veel mannen last van hebben en wat het vertrouwen flink kan schaden, is het snel klaarkomen in de slaapkamer, je kunt klaarkomen uitstellen.

Dit is een groot probleem voor veel mannen, want ze schamen zich hier voor. En naar wie moet je toe om zoiets te bespreken? We willen in dit artikel eens een paar tips geven die mogelijk kunnen helpen.

Maak het bespreekbaar

De eerste tip die we mee willen geven is dit gewoon bespreekbaar te maken. Veel vrouwen zullen je heus niet uitlachen als je dit eens met ze doorneemt. En zeker als je een vaste vriendin hebt of misschien wel een vrouw hebt, kun je dit absoluut doornemen. Sommige mannen zijn echter te trots om hierover te praten. Dat zal veel vrouwen nog minder aanspreken.

Als je geen vaste vriendin hebt en bijvoorbeeld vaker een one night stand hebt, dan is het natuurlijk wel een ander verhaal. Maar dan nog denken wij dat het een goed idee om het gewoon door te nemen met je bedpartner.

Train de PC spier

De PC spier is iets waar je misschien nog nooit eerder van gehoord hebt. Het is de spier die je gebruikt om een de straal af te breken tijdens het plassen. Door meer controle over deze spier te krijgen kun je ook meer controle krijgen over het klaarkomen. Als je op het punt staat om klaar te komen, kun je deze spier aanspannen en dat kan ervoor zorgen dat je het langer uit kunt houden. Er zijn op internet veel verschillende technieken en trainingen te vinden, dus zorg er vooral voor dat je hier meer informatie over in gaat winnen.